La fisioteràpia ens ofereix un gran ventall de possiblitats:
 • Fisioteràpia traumatologia: és l’abordatge de les afectacions muscul-esquelètiques. Són lesions molt comunes en l’activitat diària, laboral, pràctica esportiva…

És el tractament del mal d’esquena (cervicàlgies, lumbàlgies de columna vertebral, problemes articulars vertebrals, contractures musuculars, escoliosis, hèrnies discals i proutusions… Esquinços de lligaments, ruptures fibrilars, luxacions, subluxacions… Tractaments preoperatoris per preparar les intervencions quirúrgiques i rehabilitació postoperatòria per abançar en la part intervinguda.

 • Fisioteràpia reumatologia: és l’abordatge de les afectacions de l’aparell locomotor que causen dolor i limitació del moviment produides per una malaltia reumática (artritis, espondiloartritis anquilosant, polimiàlgia, lupus…)

Es treballa sobretot el dolor i la mobilitat per a que no limitin al pacient.

 • Fisioteràpia esportiva: treball preventiu per evitar les lesions i treball de recuperació de les lesions.

L’objectiu és el de millorar i treballar la condició física de l’esportista, centrant-nos el el gest de cada esport específicament i, per altra banda, accelerar els procesos de curació de les lesions que hagin patit.

 • Fisioteràpia geriatria: és l’atenció en fisioteràpia de les persones grans i les seves necessitats. Tenim com a objectiu mantenir la màxima mobilitat, procurar la màxima autonomia posible, S’aconsegueix treballant la força muscular, el patró de la marxa, equilibri, valorar la postura, exercicis cognitius…

 • Fisioteràpia pediatria: treball de les afectacions múscul-esquelètiques i també rehabilitació de nens amb afectacions neurològiques.

 • Fisioteràpia neurologia: tractament de les alteracions i lesions ocasionades per una afectació del Sistema Nerviós Perifèric (lesions dels nervis) o del Sistema Nerviós Central com poden ser Ictus o Embòlies cerebrals,Parkinson, atàxies, malalties neurodegeneratives com l’esclerosi múltiple, ELA…

 • Fisioteràpia de l’articulació temporomandibular (ATM): tractament del síndrome del es disfunció de l’ATM per restaurar la seva funcionalitat des la vessant articular i muscular del sistema masticatori, cada vegada es fa més evident el problema del bruxisme.

 • Massatge descontracturant i relaxant: aplicació de tècniques de teràpia manual per descarregar tensions musculars i relaxar el pacient.

 • Fisioteràpia aquàtica: la hidroteràpia ens ofereix múltiples tractaments. Des de rehabilitacions després d’operar a manteniment físic. S’ofereixen tractaments individualitzats per lesions de traumatologia com operacions de genoll, cadera, hèrines discals operades o no, lumbàlgies recurrents, afectacions neurològiques i també tractaments de manteniment en gent gran.

 • Fisioteràpia a domicili: desplaçament dels nostres fisioterapeutes al domicili del pacient per impossibliltat d’arribar al centre de fisioteràpia. Gent gran, post-operatoris…

 • Escola d’esquena i Pilates individual: Treball actiu per aconseguir una bona condició física per estabilitzar l’estructura vertebral i aconseguir una bona postura ferma per moure’s a la vida diària sense dolor.